söndag, oktober 26, 2008

Tapeter till pojkrum

Vi har tänkt tapetsera en vägg i barnens rum och måla resterande. Jag har hittat några som jag tycker är fina till Alexanders rum men kan inte bestämma mig. En favorit är denna från Midbec den passar in på det New England tema som jag beskrev i ett tidigare inlägg.

Sen gillar jag denna från Sandbergs som kanske inte passar lika bra på temat men den är ju så fin!

Jag kan verkligen inte bestämma mig och sambon säger diplomatiskt att det får jag bestämma hmm, vad tycker ni? Hjälp en velig mamma :-)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Superfina tapeter! Jag gillar verkligen den med stjärnor på och visade den för min son precis här i veckan, men han har fått för sig att han ska ha en stooor målad NHL-logga på sin fondvägg... vi får väl se...
Ha en skön vecka!
Kram

Fyra årstider ♥ My Lovely Christmas Home sa...

Jag hejar på den översta...men jag är stjärngalen.
Kram Lotta

Maria sa...

Jag har inga egna söner men jag har iaf mina brorsöner,jag röstar på den med stjärnorna.....fast den andra var ju med fin...fast nej den med stjärnorna tror jag att jag röstar på;)

Kram Maria

Jessica Andersson sa...

Hej. Jag tycker ju stjärntapeten är superfin. (kanske därför jag ska ha stjärnor i barnens rum som du sett=) Det från Sandbergs är ju oxå superfin. Har själv funderat på den men tror ändå jag bestämt mig för stjärnorna.
Så alltså röstar jag på den med stjärnor.
Ha det gott.
Kram Jessica

Familjen Eriksson sa...

Stjärnorna är fina!

Det är svårt med tapeter men å andra sidan så om det bara är en fondvägg är det ju snabbt att göra om om ett par år om det inte passar.
Så resonerade vi iallafall. Då kunde vi dessutom vara lite mer vågade än vi skulle vara annars. (och det är vi glada för idag)

Kram
Maria