söndag, oktober 05, 2008

Planer för Alexanders rum.

Jag har tänkt att Alexanders rum skall gå i New England stil. Klara färger i blått, rött och vitt, de klassiska rand och stjärnmönstren och en säng i vitt och trä. Jag har inte riktigt valt ut tapet än så om det är någon där ute som har ett förslag mottages det gärna.
Jag har hittat en fin säng på Ellos som jag har blivit förtjust i, fast som enkelsäng så klart:
Till sängen skulle ett överkast från Miomöbler passa alldeles utmärkt:
Eller ett från Greengate som har så fina men dyra saker, detta kan inhandlas hos Syster Lycklig

Jag har även hittat fina boxar från Greengate som skulle passa perfekt:Jag hade också tänkt mig ett lågt bord för pyssel, byggen, fika mm och till detta skulle jag vilja ha dessa härliga stolar som finns i olika färger, röda skulle vara fint! Dessa stolar kommer från Ilva:

IKEA har olika bordskivor som man kan sätta korta ben på så de blir i barnhöjd, frågan är bara vilken bordskiva vi ska välja?


ISA som gör så fina skräddarsydda tryck skulle kunna få bidra med detta fina tryck, då med sonens namn på. Ta en titt på hennes sida det finns mycket fint där, jag har gett bort en hel del tryck i present.

Det var lite av det jag drömmer om för Alexanders rum (om jag hade pengar) det första vi ska göra är dock att bestämma oss för tapet och det borde vi göra snarast.

4 kommentarer:

♥ Fyra årstider sa...

Precis min stil, rummet kommer bli super snyggt. Jag vill göra om min sons rum, men först en massa andra viktigare saker.
Kram Lotta

Malin sa...

Vilket fint överkast, jag ska gå och titta på priset iaf;-)
Småfrusna hälsningar
/Malin

Charlottas hemmaplaner sa...

Jag älskar också New England stilen. Det är så fräscht och jag tror inte man tröttnar i första taget. Jag har också letat tapeter i detta tema. Det har funnits en kollektion som hette Seaside från Boråstapeter och en som hette Long Beach från Midbec. Båda tyvärr har utgått vad jag kan se... En fin tapet med stjärnor är Balzar från Sandbergs. Kanske passar som en fondvägg med övriga väggar vitmålade? http://www.sandbergtapeter.com/default.asp?lid=10&ulid=18&show=3&katdel=3&psid=88&vid=497&vrank=1 .
Ha det så bra!
//Charlotta.

Anonym sa...

Superfina överkast! Det kommer nog bli väldigt snyggt i rummet med alla de fina saker du hittat. Alltid snyggt med vita väggar och sedan en snygg och läcker fondtapet. Annars är det också så himla snyggt med vit pärlspont eller med vitmålade liggandes råplank tycker jag.
Kram