onsdag, oktober 22, 2008

Shoppingtips

Jag har surfat runt hos mina favoriter så här på morgonen och hos Perlan får man alltid bra tips, hon är en hejare på att hitta saker på nätet. Hon tipsade om nätbutiken Många rum där man bland annat kan köpa superfina "ochtecken". Jag kan riktigt se framför mig ett "ochtecken" med våra namn på i vårt nya hus. Om man kan önska sig inflyttningspresenter så önskar jag mig en sådan, superfin!

Här kommer också ett litet julklappstips från Weronica:

Röda Korset har i samarbete med Konstfack Humanity och ICA tagit fram en produkt som kommer att säljas i ICA-butiker runtom i landet under julen till förmån för Röda Korset.
Ljusstaken "Ljuspunkt" av Kristin Karls finns i svart och i vitt och säljs i tvåpack. En förpackning kostar 79 kronor varav 30 kronor tillfaller Röda Korsets katastrofarbete. En fin julklapp med tanke bakom!

Slutligen tipsade Jes om denna lilla sak som jag gärna tar emot inslagen i ett litet paket på annandagen ;-)

3 kommentarer:

Charlottas hemmaplaner sa...

Hej!
Vi måste ha sett &-tecknen på samma gång! Visst är de snygga! Ljusstaken var också fin och så stödjer man ju en god sak på samma gång.

Ha det bra!
//Charlotta.

talludden sa...

Titta!!!
Ingelas grejer på webben!

http://www.perlanliving.se/list_varugrupp.asp?varugrupp=198&t=Kommer+snart%2E%2E
Kram Sandra

Fröken Fräken sa...

De där ljusstakarna var ju underbara. De kändes så mjuka fastän de var gjorda av ett hårt material. Kanske en uppmaning att ta hand om varandra i jul?!

Ja, det kan jag ju säga, att barn är nog inte det lämpligaste att ha med sig på loppis.. Barnen tycker inte om det, och föräldrarna får dåligt samvete/kan inte gå och kolla ifred. Jag har t.o.m sammanställt en lista på vad man ska tänka på när det gäller loppisbesök..