söndag, oktober 26, 2008

En tripp till Kalmar

Igår tog jag och sambon en liten utflykt till Kalmar för att besöka Bauhaus och IKEA. Sonen var hos farmor och farfar men lillan fick följa med, hon skötte sig exemplariskt och det var faktiskt skönt att bara få vara med henne. Hennes storebror tar ganska mycket tid annars som en treåring gör och speciellt eftersom han pratar nonstop :-) Vi vuxna fick också chans att prata med varandra vilket vi inte har gjort så mycket de senaste veckorna, det hinns inte med så mycket mer än prat om huset just nu. Det var en lyckad dag och skönt att bara komma iväg.

Bauhaus fick vi tag på klinkers till tvättstugan. Planen är att sätta in en avfuktare i tvättstugan så att vi kan lägga golvet där till värmepannan kommer v 45. Sen kan vi koppla in pannan och få upp lite värme i huset så att vi kan lägga golven. Just nu är det väldigt fuktigt i huset och vår husleverantör rekommenderar att vi väntar i 18 veckor med golvläggning om vi inte får upp värme tidigare i huset. Vi vill ju inte vänta 18 veckor så klart men vi vill ju heller inte lägga golven innan plattan är torr. Det känns bra att kunna bocka av en punkt på listan.
På IKEA gick vi mest och tankade lite inspiration men några ljuslyktor fick följa med hem. Dessa söta har jag varit på jakt efter ett tag med de har varit slut, men idag fanns de äntligen!Inga kommentarer: