onsdag, oktober 29, 2008

Jag är kär,,,

,,, i denna fina sulky från Kronan. Vår lilla tjej har vuxit ur sin liggvagn och det är redan dags för en sittvagn. Jag har försökt förneka att liggvagnen är för liten, hon är ju bara sex månader och de blir så stora när man tar bort liggvagnen. Fast nu går det inte längre hon får helt enkelt inte plats i liggvagnen!
Vi har en Emmaljunga Duo Edge som vi fick när vi väntade Alexander och liggdelen är helt underbar men nu är jag ju sugen på en annan sittvagn. Jag har ju kört runt på den här vagnen ett antal år :-) Surfade in på Kronans hemsida och föll för denna fina vagn röd ska den vara så klart! Ska fundera lite på om vi ska slå till ock köpa oss en ny vagn.

Fortsättning följer!

2 kommentarer:

Maria sa...

Hej Ulrika, jodå visst kollar jag in Perlans sida. Hon har en jättefin sida med mycket skoj att läsa. Och sakerna hon säljer är jättefina!

Vilken snygg vagn! Nästan som att man blir sugen på en liten igen..........NÄSTAN;)

Kram Maria

Anonym sa...

Hej Ulrika! Snygg vagn du hittat där! Det har kommit många snygga och roliga modeller sedan en annan gick runt med vagn märker jag...
Det är hur lätt som helst att fixa hjärtan - du går bara in under textsnitt uppe till vänster och väljer Webdings, sedan tar du ett stort Y och vips har du ditt hjärta!
Ha en bra dag!
Kram Malin