tisdag, oktober 21, 2008

Brandstation köpes!

Jag har hittat denna fina brandstation på en sida på nätet och nu undrar jag om det är någon av er där ute som vet vart man kan köpa den. Jag vet nämligen en liten kille som skulle uppskatta den i julklapp eller så :-)

Idag får vi dörrleverans till huset! Vi har valt denna massiva spegeldörr från Dooria, Kungsäter 525 heter den. Först hade jag bestämt mig för Addera från Dooria men när jag såg Kungsäter live så föll jag för den. Det ska bli spännande om den är lika fin som jag minns.

Tillägg: Tack snälla Anna för att du var detektiv åt mig och hittade den fina brandstationen. Här hos Trä-Otto kan man få tag i den för er som undrar.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Har tyvärr inte den blekaste aning om vart man kan köpa brandstationen.. Men en tjej i familjen drunknar vi i barbie & bratz dockor, polly, Petshop och hästar! :D
kram

Anna sa...

Jag har en liten hemma som skulle gilla detta också, så jag letade lite...
Kan det vara denna?

http://www.traotto.se/brandstation.htm

MY WHITE COTTAGE sa...

Har ingen aning... Men den var verkligen superfin!!!

Kram Jenny

Anna och Tobbes Blogg sa...

Hej!

vad kul att du lämnade ett avtryck hos mig. Nu ska jag kolla vidare på din blogg! //Anna

Fröken Fräken sa...

När min pappa sålde huset, så rensade vi ut massor av leksaker från främst min bror. En av mina kompisars söner fick hans samling av Playmobil, Lego, radiostyrda bilar m.m. Gissa ögonstorleken på den lilla killen! Jag behöver inte köpa julklappar till honom på mååånga år.. Fast någon sådan fin brandstation fanns inte med!

Fyra årstider ♥ My Lovely Christmas Home sa...

Vad roligt att du gillar julbloggen, jag hoppas att du ska finna lite inspiration framöver.
Kram Lotta