måndag, november 24, 2008

Snö hos mig!

Nu har även vi fått snö, inte mycket men så pass att marken är täckt och det singlar ner lite flingor från skyn. Kallt är det också och blåser, märkligt att ett par minusgrader alltid känns kallare än 20 minusgrader. Tur att vi äntligen har fått hit vår motsträviga hantverkare för att koppla in värmepannan, äntligen blir det lite värme i huset, äntligen känns det som om det inte är så långt kvar.

Idag skulle jag gärna krypa ner i sängen i det här vackra rummer från Sköna Hem, läsa en bok, dricka en varm kopp te och lyssna på vinden som viner där ute. För en "ensamstående" tvåbarnsmamma känns det som en avlägsen dröm.

Ha det gott i kylan Y Y Y

3 kommentarer:

Nettan sa...

Har oxå fått snö idag..äntligen! Mysigt, mysigt! Å önskar oxå att man kunde bara vara inne ä kura! Sängen på bilden såg verkligen inbjudande ut!
Kram Nettan

Vägen till Drömhuset sa...

hejhej :) här är det med snö, i mängder!! har inte sett så mycket snö sen jag var liten tror jag (inte här hemma iaf).. härligt med julstämning ;)

vad kul med ett nybyggt hus, vårat är byggt 1956 men verkligen mitt drömhus på många sätt :)

så du är från hallsta? jag är från köping från början men mellanlandade i västerås några år innan vi köpte huset här.. blir förvånad varje gång jag är ute och går, hallstahammar är vackert!

stor kram sara

Fröken Fräken sa...

Ingen Stockholmsresa här inte! Och allt väntande och frustration igår har gjort att jag också känner mig dödstrött och skulle gärna också bädda ner mig! Hoppas att du får vila ögonen lite, som min pappa skulle ha sagt..