lördag, november 29, 2008

På G i huset

Först vill jag bara säga tack för alla gratulationer angående vår radhusförsäljning, det känns kanon att huset äntligen är sålt och papprena är skrivna! Y Y Y

Ute på Vitudden fortsätter pappornas slit, denna helg är det målning, spackling, målning och spackling som står på tapeten. Våra "kakelkillar" har kaklat väggarna i lilla badrummet och ska ta stora nästa vecka. Värmepumpen är förhoppningsvis inkopplad nu, elektrikern har varit där idag. När värmen har kommit igång och taket är färdigmålat är det dags att ta hem köket och montera det, det går framåt.

Kakel på gång på lilla toaletten, golvet ska så småningom bli samma svarta som går upp vid fönstret.

Efter jul sitter vi förhoppningsvis i vårt nya hus och lär oss hur man umgås som familj igen ;-) Alexander brukar säga när vi åker ut till huset att vi ska åka hem till pappa! Snart flyttar pappa hem till oss igen eller rättare sagt vi flyttar hem till pappa!

Hoppas ni får en mysig första advent!

4 kommentarer:

Tess: sa...

Härligt! Har ni lagt golvet ännu? Vi väntar på att få lösullen till vinden så att vi kan lägga golv och montera köket!

Charlottas hemmaplaner sa...

Hej!

Visst får man sig en tankeställare när barnen funderar? Hoppas tiden går fort innan ni "flyttar hem till pappa igen!"

Kaklet ser jättefint ut!

Kram
//Charlotta.

Anonym sa...

Nu är det ju bara ett par veckor kvar innan ni får "flytta hem" till pappa! Vad härligt! Hur går tankarna nu, är det färdigtmöblerat i huvudet eller blir det till att köpa lite nya möbler nu innan ni flyttar? Tänk bara en sådan känsla när du får ställa några snygga blomkrukor i fönstrena och tända lite mysig belysning, ställa in maten i nya kylskåpet och allt porlin i skåpen... första frukosten i nya huset... Ni har många "första gången" härliga stunder att se fram emot!

Ha det gott!
Kram

Maria sa...

Trösten är att det faktiskt inte är så långt kvar....

När ni väl sitter där som familj igen kommer byggtiden trots allt slit och alla små problem på vägen ändå bara bli ett härligt minne som ni kommer att prata om och skratta åt många gånger framöver. Det gör jag och Ludde fortfarande varje dag;)

Ha en underbar första advent...

Kramar Maria