måndag, november 17, 2008

ICQ

Idag för åtta år sedan träffades jag och Andreas irl efter två månader av intensivt pratande via ICQ (I seak you) och telefon. Jag pluggade då i Örebro och Andreas kom upp en fredagskväll efter jobbet. Jag var sjukt nervös, tänk om den här underbara killen jag träffat på nätet inte alls var som jag trodde, men det var han och mycket mer!
På kvällen åt vi taccos, bra första daten mat ;-) och såg på "Sen kväll med Luuk" där sambon stora idol Ulf Lundell var med. Nu åtta år senare kan jag konstatera att det fungerade väldigt bra att träffas på nätet.
Vi flyttade ihop i Göteborg där Andreas pluggade och jag jobbade. Åtta år senare har vi hunnit med tre lägenheter, ett radhus och en villa på G. Vi har fått två underbara barn, en fullpott på en pojke och en flicka och vi har en katt. Vi har gått på många konserter under åren främst på favoriterna Lasse, Kent och Uffe, Kent är mer mina favoriter och Uffe är Andreas.
Om jag inte hade suttit framför datorn den där kvällen när Andreas bestämde sig för att söka efter en tjej mellan 20-25 i Örebro som hette Ulrika så hade jag inte haft det liv jag har idag. Jag hade aldrig fått lära känna den här underbara människan och jag hade inte haft mina två vackra barn, var det en tillfällighet eller ödet?

Jag älskar dig Andreas och jag hoppas på en underbar framtid med vår familj i vårt nya hus YYY

6 kommentarer:

Harry sa...

Åhhh vad skoj att ni träffades bara några dagar efter att jag träffade min man och det var också för åtta år sedan. Vi träffades också på ICQ. Vilket sammanträffande alltså. På minm blogg så skrev jag ett inlägg om det i torsdags. Vi har också en katt och några lägenheter averkade men dock inga barn ännu.
Hoppas ni får en underbar dag.
Kram

Charlottas hemmaplaner sa...

Hej Ulrika!

Vilken underbar berättelse ur verkligheten. En riktig solskenshistoria. Jag antar att du tror på ödet, eller hur????
Att träffas via någon chat på nätet måste vara perfekt. Jag menar, man lär verkligen känna personen på rätt sätt, dvs insidan före utsidan.

Ha det så bra!
Kram
//Charlotta.

Anonym sa...

Grattis på 8-årsdagen! Vad kul att höra om hur ni träffades och att det har gått så bra för er! Hoppas att ni får en mysig kväll tillsammans!
Kram

Maria sa...

Men åhh så häftigt! Och modigt me måste jag säga, att träffas efter att endast "dejtat" bakom datorer.

Härlig story om hur ni träffades verkligen.

Ha en underbar kväll;)

Kram Maria

Fröken Fräken sa...

Jag intygar också att man kan hitta rätt via nätet; så träffade jag herr Fräken! Men det är lite komiskt, för våra vägar möttes flera gånger innan utan att vi märkte det så att säga. Men det skulle alltså till en dator för att vi verkligen skulle "se" varandra.
Vad härligt att läsa om andra som också träffat rätt! :-)

Mässing,spets och hortensia sa...

Ååh, vilken fin kärlekssaga :) blev alldeles rörd av den. Själv tror jag på ödet, har ännu inte hittat min prins men han kommer dyka upp, snart.