fredag, november 21, 2008

Rosa!

Bild från Bjurfors.

När jag såg denna lägenhet tänkte jag först, men vad rosa! Men ju mer jag tittar på bilden desto snyggare blir det, rosa är faktiskt fint. Om jag bodde helt själv skulle jag mycket väl kunna tänka mig att inreda mer i rosa. Jag tänkte direkt att det måste bo en ensamstående tjej i denna lägenhet, så fördomsfullt. Det kan ju mycket väl vara en man som bor här eller ett par ja vem vet. Jag vet i alla fall att jag tycker rosa är snyggt!

5 kommentarer:

Charlottas hemmaplan sa...

Jag älskar också rosa. Så snyggt ihop med vitt, grått och svart! Tyvärr tycker inte min käre make som mig.... Men jag får i alla fall frossa rosa i lillflickans rum!!!

Trevlig helg!

//Charlotta.

Från koja till slott sa...

Oj oj oj, var ju riktigt flott må jag säga! Kanske inte så dumt med rosa ändå, har alltid varit tveksam till den färgen faktiskt, men man kan ju alltid ändra sig!
Förresten vilken fin blogg du har!
Ha en trevlig helg.
Kram Pernilla

Fröken Fräken sa...

Jag är ingen riktig rosafantast, men det finns en blekrosa nyans som jag bara älskar. Och inte tycker jag att det absolut behöver vara en tjejfärg, det är det bara någon som har fått för sig. Sådant kan man ändra på!
Hoppas att du kommer på något sätt att komma iväg lite! Jag blir ju inte helt ledig när jag drar iväg, jag ska ju jobba också...

Anonym sa...

Spontant tycker jag nog inte att jag är någon rosa tjej, men ändå kan jag komma på mig själv att titta lite åt rosa ibland... så någonting är det ju ändå med det som jag gillar. Bilden du visar tycker jag i alla fall var superläcker och faktiskt ganska tuff. Det var inte något pluttinuttit rosa utan det var mer tuffare inrett och läckert med den svarta fåtöljen med rosa kudde. Likaså tavlan där var ju lite tuff tycker jag.

Ha en härlig helg!
Kram

A home far away sa...

Håller med dig, för mycket rosa tänkte jag först. Men wow vilket uppiggande rum det är, fullt av energi!

Ha en fin söndag
Kram Gunilla i Singapore