lördag, november 08, 2008

Slevstopp

Snubblade idag på en supersmart produkt som jag absolut skulle behöva, en slevstopp. Denna lilla smarta plastprodukt gör att man aldrig mer behöver fiska upp sleven ur den varma grytan, vilket jag ofta gör.

Hjärnorna bakom denna produkt är fem tjejer som startade företaget under sitt sista år i skolan. Numera har de gått ur gymnasiet och har startat Handelsbolaget Slevstopp, jag gillar att säga slevstopp. På deras hemsida kan man beställa en slevstopp för 25:- + frakt, en julklapp kanske till någon som har allt :-)
Jag ska i alla fall beställa mig en alldeles egen slevstopp.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Japp, det verkar vara en smart produkt det där! Egentligen kan man ju undra varför det inte sitter en liten "stoppkrok" på själva sleven som man kan "hänga" sleven på kanten av kastrullen....

Jag gillar verkligen din soffa, den såg jättefin ut! Och vad superfint det låter med att ha den i hallen och med vitmålad panel på väggarna! Sånt gillar ju jag med, men det vet du ju redan...;)

Ha en härlig söndag!
Kram Malin

Himmelbit sa...

Hej!

Vilken smart grej! En sådan skulle man verkligen behöva.

Tack för din kommentar hos mig :-D. Du undrade om pläden som låg på pallen - kul att du gillade den. Jag sydde den för några år sedan, i lappteknik, och broderade på några av lapparna. Den har fått flytta runt lite i huset och för tillfället ligger den på nya pallen.

Ha en toppendag!
Kram