torsdag, november 27, 2008

Äntligen har Birgitta ringt,,,

,,, och sagt de magiska orden. Vi har sålt vårt radhus! Ni kan inte ana vilken otrolig lättnad det är så nu kanske jag kan sova lite lugnare om nätterna. Det har varit en riktig rysare vår radhusförsäljning. Vi har ju inte haft turen på vår sida direkt, innan sommaren var det väldigt enkelt att sälja dessa radhus men när vi la ut vårt till försäljning kom finanskrisen! Jag har sett framför mig att vi kommer bli en av de som det skrivs i tidningen om:

"Barnfamilj hemlös på grund av finanskrisen, vi kunde varken ha kvar vårt gamla hem eller flytta in i vårt nya säger mamman i familjen!"

Vilken himla tur att vi inte hamnade där. Nu fick vi gå ner i pris lite men vi kan betala av vårt lån och våra arvoden samt få några tusenlappar över och det är det viktigaste. Hon flyttar in den 1:a februari och vi skriver papprena på fredag. Det ska bli så skönt att slippa de återkommande veckostädningarna inför visning här hemma. Åhhh det känns så bra!

8 kommentarer:

Charlottas hemmaplaner sa...

STORT FETT GRATTIS TILL HUSFÖRSÄLJNINGEN!!!!

Jag fattar hur lättade ni känner er idag! Själv sålde vi "fem i tolv" och jag är så tacksam att allt ordnade sig till slut. Vi firade med champagne när kontraktet var påskrivet. Det tycker jag att ni också skall göra!

Kram //Charlotta.

Maria sa...

Grattiskramar!

Vad skönt för er. Jag förstår oron och ångesten ni måtte haft den senaste tiden.

Nu är den stenen bortlyft från bröstet och nu är det bara att skutta vidare med lätta skutt fram emot er framtid med det nya huset.

Kramar Maria

Vimsingen sa...

Grattis! Jag förstår att det är en lättnad. Nu är det bara att tänka framåt!
/Vimsingen

Helena sa...

Jättegrattis.
Vad skönt för er att det äntligen är klart.
Ha nu en härlig dag.
Kram Kram Helena

Lyckan Vinkel sa...

Grattis!! Vad skönt. Jag vet precis hur du kännt dig. Vi sålde vårt hus precis i rättan tid. Trodde inte att det skulle vara några problem alls att sälja vårt och när väl visningen hade varit var det bara 2 familjer som var intresserade. Och Lucky us, det räckte. Dom trissade upp det lite o vi fick precis vad vi hoppats på.
Så som andra sagt före mig. Ta nu o fira detta ordentligt.
Ha det gott.
Kram Jessica

Anonym sa...

GRATTIS GRATTIS GRATTIS! Vad skönt!! Förstår att det har känts tufft att inte veta hur det ska bli med husförsäljningen och att det lätt blir att man går med de tankarna och den oron hängandes över en hela tiden. Så vad otroligt skönt och härligt att allt är klart och fixat nu!!

Nu kan ni släppa det och glädjas åt ert fina husbygge där ni kommer att få det sååå bra!

Ha en riktigt härlig helg! Och fira ordentligt!!
Kramar i mängder

Fröken Fräken sa...

Grattis grattis!! Vet så väl hur det är, jag oroar mig över sådant fastän jag inte har planer på att varken sälja eller köpa nytt... min bror försöker ju sälja sin lägenhet men det verkar trögt just på lägenhetsmarknaden...
Fira nu ordentligt!!

Anonym sa...

Hej tjejen!
Tack för din kommentar hos mig, det värmer! ♥

Amen, jättegrattis!!! Gud vilken lättnad för er!

Ha en riktigt mysig advent nu
kram