torsdag, september 04, 2008

Vart är tomten?


Vår resa började med TOMTEN som vi fick genom mycket tur och en gnutta envishet i mars 2008. Det är vackert belägen tomt som ligger nära vatten och är omgärdad av en massa ekar och en fårhage! Man får lite på landet känsla när man kommer ut till tomten även om den bara ligger 2,5 km från stan. Man blir lugn av att komma ut hit som sambon säger.

Tomten är en kommunal tomt så vatten, avlopp, el, asfalterad väg och gatubelysning finns på plats. Vi hade turen att lyckas få tag på den sista och största tomten på området, ett stycke mark på 1400 kvadrat.

Första gången vi kom ut dit var en kall dag i mars. Vi hade pratat mycket om tomten hemma och nu skulle vi äntligen åka ut dit. När vi kom fram och klev ur bilen såg sig Alexander om och frågade sin pappa:

- Vart är tomten pappa?

Efter allt prat om tomten och så visade det sig att tomten inte alls var en snäll gubbe som kom med paket utan en bit mark utan träd och gräs, snacka om besvikelse för en tvååring :-)
Förhoppningsvis kommer tomten att komma till tomten någon gång i framtiden.Solnedgång på baksidan av huset.Fin gatubelysning.


Tomten i sommarskrud.

Inga kommentarer: