söndag, september 07, 2008

Byggställningen är monterad!

Denna helg har min pappa, sambo och svåger gjort en kämparinsats på tomten. I ihållande regn har de monterat byggställning runt hela huset så nu kan huset komma!

Huset kommer på tisdag klockan 07.00 så då ska vi vara där hela familjen och bevittna den stora händelsen!

När huset väl ha kommit börjar arbetet för min sambo och pappa. De ska hjälpa till vid själva stommonteringen av huset och sen skall de göra allt invändigt arbete själva. Vi har ställt in oss på en intensiv och jobbig höst men det kommer ju ut någonting bra av det i slutändan, vårt hus :-)

Min pappa har byggt tre hus själv med för min sambo så är detta en ny utmaning som han än så länge ser fram emot ;-) Jag har fortfarande svårt att förstå att huset kommer om två dagar! Vi har ju planerat och pratat hus i ett halvår nu och snart ska våra tankar, drömmar och idéer förverkligas, en märklig känsla. Det kanske känns lite mer verkligt när jag får se huset på plats, spännande!

2 kommentarer:

Maria sa...

Oj kommer huset redan! Och ni bygger det själva!

Vad kul, det är jättehäftigt att se det anlända på lastbilarna och sedan se det byggas ihop del för del.

Det blir en jobbig höst för er, vänta inget annat. Såhär efteråt var det värt varje slitsam minut. Vilken underbar känsla det är att gå omkring i ett hus man skapat själv.

Jag kommer på mig själv ibland smekandes väggarna för jag vet var reglarna sitter och var "mina" skruvar jag själv dragit in sitter;-)

Oerhörd skön känsla.

Maria sa...

Hej hopp igen! Kika in hos mig, du har något att hämta;)

Kram Maria