söndag, december 21, 2008

Ännu en dag i huset!

Igår var jag ut och målade lister i huset igen och det går framåt. Taket blir fortfarande inte så bra som vi hoppats på men vi är ju faktiskt inga proffs och jag tror att vi är extra petiga nu när vi gör allt själva, vi vill ju att det ska bli så bra som möjligt.

Råspontväggen som vi till slut bestämde oss för att ha i hallen är uppe och målad och det blev jättefint! Den blev jättefin ihop med den grå väggen i vardagsrummet. Vi har även köpt tapeten som vi skall ha som fondvägg i vardagsrummet, en tapet som jag sett lite varstans i bloggvärlden och den är så snygg. Den kommer dock inte upp förrän det är färdigkaklat i badrummet, jag vill sätta upp den nu!

Vi räknar med att vi ska kunna flytta in i mitten av januari om allt flyter på nu, peppar peppar. Andreas har semester några veckor nu så nu är det bara att lägga i en extra växel, ingen julledighet här inte.

Trevlig 4:e advent Y Y Y


Vår råspontvägg.

Tapeten vi ska ha i vardagsrummet, dock inte vårt vardagsrum på bilden.

7 kommentarer:

Fyra årstider ♥ My Lovely Christmas Home sa...

Önskar dig en skön jul med dina kära.
Stor kram ☆ Lotta

Himmelbit/Njut en smula sa...

Ha en riktigt god jul och gott nytt år du också! :-D.

Vad mysigt med inflyttning så snart! Det blev superbra med den spontade väggen. Fint!!

Kram

vit och pastell sa...

Så snyggt det blev med råspontväggen! Hoppas ni får lite julstämning i all byggstress!

God Jul/ Maria

Helena sa...

Hej!

Ja det är inte lätt att vara hemma mamma.. dock är det väl inte bara det som påverkar mig för hur ledsen och ensam jag känner mig, har nog vart så här större delen av livet, har en vän åt gången som alltid gåt åt skogen.. det är svårt för jag passar liksom inte in någons stans riktigt.. folk i min egen ålder är inte ens i närheten av vart jag är i livet med barn och hem och man.. och folk som är de blir helt plötsligt för gamla, inte för att jag har problem med att umgås med min mans vänner men det blir mer som bekanta... Men jag ska börja studera nu i januari så förhoppningsvis hittar jag någon som iallafall delar mina intressen! Fint det blir i huset föresten, lycka till med allt!

Fröken Fräken sa...

Det där ser ju riktigt lovande ut! Hoppas att ni hinner njuta också och inte grejar ihjäl er. Fast jag vet hur det är när det kliar i fingrarna för att få något klart...
Ha en härlig jul och gott nytt år tillbaka!

Maria sa...

Hej Ulrika, vad ni kämpar på! Vad fint det ser ut att bli. Bra val med råsponten, jättefint.

Hehe, vardagsrumstapeten känner jag igen;) Kul att även du valt den till vardagsrummet. De jag har sett på bloggar som har den, har den i sina sovrum! (Fin där med)

Hoppas ni får njuta av lite, lite jul nu, även fast ni så gärna vill jobba på för att få klart.

Vad härligt...det är verkligen nära nu;)

Kramar Maria

Anonym sa...

Så SNYGGT det blev med råsponten i hallen!! Och det är ju bara att hoppas att allt flyter på riktigt bra för er så att ni snart kan flytta in!

Kram Malin