onsdag, februari 18, 2009

Vacum.

Utsikten från vårt vardagsrumsfönster.

Här hemma har luften gått ur oss helt, efter en hektisk höst så orkar vi inte göra mycket just nu. Vi har fortfarande många kartonger kvar att packa upp men de får vänta. Det är skönt att bara vara när Andreas kommer hem från jobbet, tids nog blir vi säkert färdiga. Vår lilltjej har börjat ta sig fram på egen hand nu så här i kök och vardagsrum där vi är om dagarna är det undanplockat så att hon kan röra sig fritt, det får räcka för nu ;-)

Att vi inte har packat upp allt gör dock att det inte finns så mycket att visa härifrån än men barnens allrum är i alla fall i ordning. Här står soffan vi hade i radhuset och så småningom skall det vara här som man är när man ska titta på Bollibompa och Scooby Doo.
Här har vi fått upp både gardiner och tavlor.

Glöm inte att HM släpper sin HM Home kollektion imorgon!

Y Y Y

3 kommentarer:

Anonym sa...

Kan mycket väl förstå att orken och lusten till att fixa så mycket nu har mattats något nu. Och ni gör ju alldeles rätt i att låta kartongerna stå! Vad gör väl det om det får stå lite ofärdigt här och där, det viktiga är ju att ni har ork att vara med barnen och glädjas åt att umgås med varandra! Det är väl gott att äntligen kunna ha tid att rå om varandra och bara vara.... Det finns inga måsten! Ni, och bara ni, bestämmer när ni vill/orkar/kan ta tag i det som är kvar! Och jag känner igen det där med att man tycker att man inte har något nytt att visa upp på bloggen. Men vad gör väl det!!

Låt det ta sin tid och ta hand om varandra istället!
Kram Malin

Anonym sa...

Vill bara önska trevlig helg och jag hoppas att ni har det bra!!

Kram Malin

Maria sa...

Hej Ulrika,

hoppas allt är väl med er och att din "tystnad" betyder att du njuter av nya huset och att få ha familjen samlad under ett och samma tak.

Ha det gott

Kram Maria