onsdag, februari 04, 2009

Fullständigt kaos!

Nu har vi flyttat in i vårt nya hus! Just nu sitter jag vid köksbordet och surfar på ett bredband som vi enligt Telia inte har inkopplat än men surfa går det att göra i alla fall. Den senaste veckan har varit fullständigt kaotiskt men nu har det lugnat ner sig lite. I torsdags sov vi första natten i huset och hela helgen har vi städat radhuset. Jag kan inte förstå vad alla kartonger och skräp kommer ifrån. Vi flyttar från 80 kvm till 145 kvm + garage och ändå är garaget helt fullt och huset med, här ska det rensas och slängas en massa saker.

I måndags var vi på Fastighetsbyrån och sålde vårt radhus och det kändes faktiskt lite sorgligt. Vi har trivts så bra där och båda barnen är födda där, vi kommer ha många fina minnen därifrån. Nu går vi in i en ny fas och jag kan inte riktigt förstå att vi bor här i vårt hus!

Jag har tagit lite kort på huset som det såg ut innan vi flyttade in allt, det är således inte lika tomt och städat idag ;-) Håll till godo så återkommer jag när jag kommit ut ur flyttdimman!
Y Y Y

Alexanders fina rum!

Vår hall med mormors soffa och min fina lampa.

Vardagsrummet med fönster mot vattnet.

Vardagsrummet åt andra hållet med tapeten jag älskar!

Kaminen på plats.

En liten blomma vi fick av grannen.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Så roligt att Ni är på plats! Allt blir ju kaosartat i början, men det tar sig på vägen :) Heja! Jag ser fram emot fler bilder!

talludden sa...

Åh vad härligt!!!
Jättekul att se å väldigt mysigt.
Ser fram emot fler bilder.
13 mars är det vår tur.

Lyckan Vinkel sa...

Åhhh, så underbart. Kul att äntligen få komma in i huset. Det ser ju jättefint ut på bilderna, men jag säger som de två föregående: Jag ser fram emot fler bilder.
Vi flyttar in nästa helg. =)
Grattis och Lycka till.
Kram Jessica

Charlottas hemmaplaner sa...

Vet precis hur du känner dig. Kommer ihåg de där första dagarna av totalt kaos blandat med lyckokänslor!

Skall bli kul att se huset med lite mer möbler så småningom.

//Charlotta.

Anonym sa...

Vad kul att få se lite bilder, men det är klart att även jag ser fram emot att få se mer när ni kommit på plats ordentligt!

Ha det så bra och njuuuuut!
Kram Malin

Fröken Fräken sa...

Ah, vad är väl lite stök, ni är ju på plats! ROligt att få se lite mer bilder. Förstår att det kan kännas lite nostalgisk sorgligt att flytta från ett ställe där ni upplevt så mycket. Men det blir nog bra på det nya stället också!!

j e n n y sa...

Hej!

Så kul att du hittat till min blogg! Vilket spännande husprojekt ni har på gång! Ser verkligen fram emot att följa arbetsförloppet framåt! Lycka till! Ser ju redan kanonbra ut..! ;)