lördag, maj 09, 2009

Vårens strålar,,,

,,, tinar upp en sliten mamma och det känns roligt att pyssla igen, hemma och med bloggen. Ända sen flytten till vårt nya hus så har jag varit i ett stort vakuum Luften gick ur mig och sambon när vi äntligen var på plats och höstens slit tog ut sin rätt. Nu när vårens första strålar kom och det började bli ljust ute så började jag inse att vi faktiskt bor här i vårt fina hus.

Jag tar promenader i kvarteret (i söva barn syfte) och ser mig omkring på den otroligt vackra miljö som vi bor i och jag kan bara konstatera att vi haft en himla tur som fick just denna tomt. Vi har några få meter till vattnet, vi har en otroligt vacker fårhage precis bakom huset som just nu är täckt med vitsippor och vi har vackra ståtliga ekar runt omkring oss. Bara några få kilometer bort har vi havet, kanalen med båtar som Alexander önskar sig i julklapp :-) vi har fler underbara hagar med får och hästar och vi har ett slott, bara en sån sak.

Huset är inte klart varken invändigt eller utvändigt och vi har en väldigt stor hög på baksidan som aldrig blir hämtad men nu kan jag börja se hur bra det kommer att bli, en dag i taget i vårt fina hus på Vitudden.
Idag tänker jag bjuda på lite kort från köket och sen ska jag ta en promenad och fota lite i vår vackra omgivning. De två första bilderna är från ett Trivselhus kök som vi har haft som köksinspiration under bygget. Vill ni ha lite byggbilder på köket finns de här!

Inspirationskök från Trivselhus.

Mer inspiration från Trivselhus.

Vår matplats.

Här sitter vi och äter och tittar på omgivningen och grannarna ;-)

Köket blev både stort och ljust!

Tips på hur man enklast rengör rostfria vitvaror mottages tacksamt samt vad vi ska ha för matta under bordet, vi har ju två troll som spiller en del :-)

En riktigt skön lördag önskar jag er alla Y Y Y1 kommentar:

Lyckan Vinkel sa...

Åh vad kul att se lite bilder. Vilket superfint kök ni har. Jag ser fram emot att få se ännu mera bilder. Det är så roligt att se hur andra har det.
Det låter som ni bor på en helt fantastisk plats.
Ha det gott.
Kram Jessica